سقف کاذب گچی
سقف کاذب گچی یکی از سقف هایی است که طرفداران خاص خود را دارد. به طورکلی، گچ یکی از مصالحی است که از دیرباز در زیباسازی دکوراسیون از آن استفاده شده است. امروزه نیز از گچ در طراحیهای مدرن، با عنوان سقف کاذب و یا مواردی از این قبیل استفاده می شود.
آنچه که سبب محبوبیت این نوع سقف گچی در میان افراد شده است، مزایای چشمگیر این نوع سقف کاذب است. همچنین هزینه اجرای این نوع سقف کاذب در مقایسه با کیفیتی که دارد بسیار منصفانه است. سقف های گچی کاذب امروزه با مدلهای متنوعی عرضه می شوند. هر کدام از این طرحها زیبایی خاصی دارند. در ادامه به معرفی انواع سقف گچی پرداخته می شود.
کاربرد این نوع سقف
سقف کاذب گچی معمولا در محیط های تجاری و اداری به کار میرود. البته انتخاب این نوع سقف برای محیط مسکونی نیز محدودیتی ندارد و انتخاب، هر نوع سقف کاذب به سلیقه افراد و بودجه آنها بستگی دارد. سقف کاذب گچی در چند نوع تایل گچی، رابیتس و کناف اجرا می شود. البته نوع اجرای هر کدام از این سقف ها تا حدودی با هم متفاوت است.
معرفی سقف گچی نوع تایل گچی
این نوع سقف کاذب گچی در چند مدل تخم مرغی، ساده، حصیری، سوراخ دار و برفی اجرا می شود. اجزای تشکیل دهنده این سقف شامل، روکش پی وی سی که، در طرحهای (ساده، حصیری، سوراخ دار و …) اجرا می شود. قسمت دیگر این سقف گیپسوم است که، مهم ترین بخش تایل گچی محسوب می شود. آخرین قسمت تایل گچی، رویه فویل آلومینیومی است. هدف از کار گذاشتن فویل آلومینیومی در این مدل سقف، ایجاد مقاومت در تایل گچی در برابر رطوبت احتمالی است.
سقف کاذب گچی مدل رابیتس
امکان اجرای این نوع سقف گچی در طرحهای متنوع و شیک، وجود دارد. به منظور اجرای این نوع سقف از میلگرد و نبشی استفاده می شود. به دلیل امکان اجرای طرحهای دلخواه در این سقف، صاحبان ساختمانهای مسکونی که قصد اجرای طرحهای باشکوه و شیک را داشته باشند، معمولا از این نوع سقف کاذب استفاده می کنند.
سقف کاذب کناف
این نوع سقف گچی در مقایسه با دو نوع قبلی، وزن کمتری دارد. همچنین در برابر زلزله احتمالی مقاومت این نوع سقف بیشتر است. از این نوع سقف گچی می توان در محیط های مسکونی نیز استفاده کرد. برای اجرای این نوع سقف ابتدا، زیرسازی فلزی انجام می شود و بعد از آن پانل های گچی در شبکه بندی فلزی قرار می گیرند.
مزایای استفاده از این نوع سقف کاذب
* از جمله مزایای این نوع سقف کاذب سبک بودن است. ویژگی سبک بودن حمل و نقل آن را راحت تر می کند، در نتیجه سرعت عمل اجرای کار نیز بیشتر می شود.
* یکی از ویژگیهای قابل توجه این نوع سقف کاذب وجود تهویه مناسب در طراحی آن است. همچنین امکان دسترسی راحت به تاسیسات پشت سقف نیز وجود دارد.
* بعضی از سقف های کاذب چنانچه بعد از مدتی دچار تغییر رنگ شوند به ناچار باید تعویض شوند. اما آنچه که سبب برتری سقف گچی در مقایسه با سایر سقف های کاذب شده است، رنگ پذیری آن است. در واقع چنانچه سقف گچی دچار تغییر رنگ شود با یک رنگ آمیزی ساده می توان آن را رنگ کرد.
* همچنین با وجود خاصیت رنگ پذیری سقف کاذب گچی، می توان با توجه به رنگ دکوراسیون داخلی رنگ آن را تغییر داد. علاوه بر این امکان استفاده از چراغ های تزئینی و آویز در این نوع سقف کاذب وجود دارد.
* یکی از مزایای دیگر سقف گچی مقاومت آن در برابر ضربه و آتش سوزی است. همچنین چنانچه در محیطی نیاز به ایجاد یک سقف کاذب با خاصیت عایق پذیری باشد، انتخاب تایل های گچی انتخاب مناسبی است.
خرید و اجرای سقف کاذب نوع گچی
امروزه شرکت های زیادی اقدام به تولید انواع سقف گچی کرده اند. اما باید به این نکته توجه کرد که هر نوع سقف کاذب گچی کیفیت لازم و استاندارد را ندارد. یکی از شرکت هایی که در زمینه تولید، طراحی و اجرای انواع سقف گچی فعالیت دارد، شرکت آذران پلاست است.
این شرکت، امروزه یکی از معتبرترین شرکت های ایرانی در این زمینه محسوب می شود. یکی از دلایل موفقیت این شرکت به کارگیری افراد متخصص و حرفه ای در تمام مراحل کار است. علاوه بر این چنانچه افراد در انتخاب نوع سقف کاذب، مناسب با شرایط محیط مورد نظرشان اطلاعات کافی نداشته باشند، مشاوران این شرکت در این زمینه به مشتریان گرامی اطلاعات لازم را ارائه می دهند.